Teoriprov – ett trafikteoretiskt prov

Att ta körkort är en dröm som många människor har. Innan man får det önskade körkortet i handen behöver man genomgå både ett teoriprov och ett förarprov.

Esther längtade tills hon var 18 år, då skulle hon förhoppningsvis känna sig mer vuxen. Det var inte så att hon förväntade sig att det hände över en natt, men myndighetsåldern var ju ändå myndighetsåldern. Förutom att det var given utgång på krogen den veckan, hon och de andra 18-åringarna så siktade hon på körkortet.

Hon ville kunna köra själv till stallet och köpcentret och inte behöva fråga mamma och pappa varje gång. Visst var det mysigt ibland att hänga med päronen, men så skönt att bara kunna åka själv. På lunchrasten i skolan hade de diskuterat körkortsfrågor med varandra. De var flera stycken i klassen som skulle försöka ta kortet redan nu.

Teoriprov – en del av körkortsutbildningen

En del gick på den lokala körskolan och andra, som Esther, hade gjort teorin på nätet. Esther tyckte det var skönt att fixa teorin den vägen. Då var hon inte bunden vid någon tid eller plats utan gjorde det när det funkade istället. Hon hade bland annat pluggat på väg till en hopptävling för någon vecka sedan.

Ibland satt hon i stallet och pluggade, det var riktigt skönt att sitta där i lugn och ro. Esther hade även övat med ett gratis teoriprov på nätet och visste att hennes kunskaper numera var grymma. Det skulle förhoppningsvis gå riktigt bra när det väl var dags, snart skulle körkortet vara i mål.

4 Apr 2023

Webbprofil skriver om allt som har med marknadsföring på nätet, teknik och IT att göra. Följ vår blogg för att hänga med i det senaste!